Bibliotheek

Bibliotheek

  • ALPHEN AD RIJN
    Aarkade 10

Bibliotheek Boskoop is gevestigd aan het Raadhuisplein 3.

Lees verder

 

Bibliotheek Rijn en Venen staat voor persoonlijke groei van iedere bezoeker. De bibliotheek is een plek waar aandacht wordt gegeven aan talent en het stimuleren van zelfvertrouwen. Er zijn vestigingen in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Kaag en Braassem en Zoeterwoude. Sommige locaties hebben aangepaste openingstijden. Lees hier de actuele openingstijden

Wil je een rustig plekje om te werken? Bij Bibliotheek Rijn en venen kan je in een rustige omgeving werken of studeren. Uiteraard is hier ook een breed scala aan boeken vinden. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten te beleven. Voor elke leeftijd en behoefte heeft de bibliotheek wel iets te doen. Van workshop tot het taalcafé en van peuter voorlezen tot de leesclub. Op de website (link) kan je de activiteiten vinden en de locaties waar dit te vinden is.

Bibliotheek Rijn en Venen heeft een gevarieerd aanbod van lesprogramma’s, activiteiten en diensten voor alle typen van het Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroepsonderwijs. Verder helpt het Taalhuis Rijn en Venen mensen om beter te leren lezen, schrijven, spreken of digitaal vaardiger te worden. Hier kunnen bezoekers oefenen en wordt de taalontwikkeling gestimuleerd.

Deel deze pagina