De scheve schoffel

‘De scheve Schoffel’ is prachtig gelegen tussen de boskoopse kwekerijen en ligt midden in het groene hart!

Er zijn diverse fietsroutes aanwezig, 2 fietsknooppunten bevinden zich binnen een straal van 800 meter.

Binnen een straal van 10 kilometer kunt u naar de historische stad Gouda met een kaasmarkt op donderdag ochtend. Natuurlijk kunt u ook lekker shoppen en wandelen of fietsen. Of bezoek eens een van de vele musea of boek een avondje theater.

In Alphen aan den Rijn kunt u naar vogelpark Avifauna (met grote speeltuin) en het Archeon (themapark ridders en romeinen)

In Boskoop hebben we het boomkwekerij museum, VVV boottochten, tuinplanten centrum Esveld met een schitterende japanse acertuin. Elke laatste zaterdag van de maand: tuinpad Rijneveld, heerlijk wandelen over kwekerijen en aanwezige horeca voor een drankje en hapje.

In Reeuwijk hebben we de reeuwijkse plassen. Een schitterende omgeving met prachtige natuur om te fietsen en te wandelen, of liever zonnen en zwemmen? Ook dat kan!

Tarief vanaf 400,- tot 8 meter per jaar voor buitenstalling. Incl. gratis parkeren van uw personenauto! Het voordeel van deze buitenstalling is dat u ten alle tijden bij uw camper kan, zonder telefoontje of reservering.

Deel deze pagina