Obstacle Run Alphen

Obstacle Run Alphen

05-06
juni 2021
  • ALPHEN AD RIJN
    Westkanaalweg

Bij de Obstacle Run Alphen wordt hardlopen/joggen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. De route loopt door de natuur en deelnemers komen onderweg zand, water en modder tegen. Voorbeelden van obstakels zijn houten muren, boomstammen, monkeybars, sloten en autobanden.

Je kunt dit jaar kiezen uit vier afstanden: Op zaterdag 5 juni tijdens de Van Mil Obstacle Run loop je de 12 of 8km route. En op zondag 6 juni tijdens de Rabo Family Obstacle Run kun je kiezen uit 6 en 3km.

Loop je gezellig met de kids? Dan kies je natuurlijk voor de 3km met ruim 20 obstakels! Ben jij sportief maar nog niet zo’n ervaren obstacle runner? Zet dan je tanden in de 6km! Op zaterdag 5 juni is er een 12km en 8km parcours, voor degenen die op zoek zijn naar nóg meer uitdaging!

De Obstacle Run Alphen wordt georganiseerd rondom de Zegerplas en de sportvelden in Alphen. Het hele weekend is het dubbel feest, want dit evenement is onderdeel van het Zomerspektakel aan het Meer!

Inschrijven kan via: www.obstaclerunalphen.nl

Deel deze pagina