Gluren bij de Buren Tuineditie

05
september 2021

Altijd al eens ongegeneerd bij de buren over de schutting willen kijken, of jouw eigen tuin willen gebruiken als openluchtpodium? Dat kan tijdens Gluren bij de Buren tuineditie in heel Alphen aan den Rijn! Gluren bij de Buren vindt plaats op zondag 5 september, tevens de opening van het culturele seizoen in Alphen aan den Rijn waarop vele culturele instellingen hun deuren openen voor publiek.

Gluren bij de Buren is erop gericht amateurkunstenaars een (buiten)podium te bieden en voor bewoners om elkaar beter te leren kennen. Op alle buitenlocaties vinden optredens plaats, zodat bezoekers een mooie route kunnen samenstellen langs optredens in de buurt. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes naar (hart)verwarmende theaterspektakels.

Acts en locaties kunnen zich nog tot 1 augustus aanmelden voor deelname bij de organisatie van Gluren bij de Buren: https://glurenbijdeburen.nl/informatie/aanmelden.

Cultuurplatform KHABBAZ gaat ook zélf actief op zoek naar bijzondere locaties in de openbare natuur, erven van boerderijen of mooie landschapstuinen die zich goed zouden lenen als openluchtpodium. Zo wil KHABBAZ een ode aan het landschap in de gemeente brengen! Weet je zo'n plek? Laat het weten via info@khabbaz.nl.

Datum: Zondag 5 september 2021

Tijd: 12:00 - 17:00 uur

Locatie: tuinen en buitenlocaties in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Het volledige programma wordt in augustus bekend gemaakt.

Deel deze pagina