Expositie Creatief Boskoop

Expositie Creatief Boskoop

08 november - 14 december 2019
  • BOSKOOP
    Babsloot 7

De 45e editie van de wedstrijdtentoonstelling ‘Creatief Boskoop’ wordt op 8 november feestelijk geopend door burgemeester Liesbeth Spies van de gemeente Alphen aan den Rijn. Locatie voor de expositie is dit jaar weer in de Bibliotheek Rijn en Venen aan de Babsloot in Boskoop. Inloop is vanaf 19:00 uur en de openingshandeling zal om 19:30 uur plaatsvinden. Voor de muzikale sfeer komt het duo, gitarist Koen Verlaan en zangeres Willemijn van ’t Wout.

Vanaf die avond kan er gestemd worden op uw favoriete kunstwerk. De stembus staat op een centraal punt in de bibliotheek met de bijhorende stembiljetten. Deze zijn alleen geldig als er een top 3 is ingevuld. Er kan tot vrijdag 7 december gestemd worden.

Deze wedstrijdtentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto, textielwerk, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad, etc.

Het blijft elk jaar een bijzondere gelegenheid om kunst te bekijken van kunstenaars in Boskoop. Verschillende diversiteit aan materiaal- en kleurgebruik waar vele uren aan is gewerkt. Iedereen is van harte welkom op deze tentoonstelling.

De prijsuitreiking zal op 14 december om 11:00 uur plaatsvinden.

Deel deze pagina