Peutersurvival maakt kinderen zelfredzaam wanneer ze in het water vallen

12 januari - 30 juni 2022
  • De Thermen2
    Van Foreestlaan 4
    2404 HC
    ALPHEN AD RIJN

Peutersurvival maakt kinderen zelfredzaam wanneer ze in het water vallenNieuwe cursus van start in januari

 12 januari start De Thermen2 met een 12-weekse cursus peutersurvival niveau 1 in zwembad De Hoorn. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

Tijdens de lessen leren de peuters geholpen door ouders/verzorgers, boven water komen, naar rugligging te draaien en naar de kant voort te bewegen. De lessen peutersurvival zijn al jaren erg gewild. Vestigingsmanager Mitchel Hoogervorst van De Thermen2 benadrukt hoe belangrijk Peutersurvival is: “Je leest in het nieuws zo vaak dat peuters tijdens het buiten spelen of soms zelfs in bad (bijna) verdrinken. Wij zien tijdens onze cursus dat de peuters wekelijks beter en sterker worden en na twaalf weken weten ze precies wat ze moeten doen als ze in het water vallen.”

De 12-weekse cursus is op woensdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur. Op zaterdag wordt deze cursus ook gegeven, maar deze is voor deze periode vol. De kosten zijn 88,00 euro totaal. Na het behalen van het certificaat op niveau 1 kunnen peuters ook niveau 2 en 3 volgen.

Meer informatie en aanmelden via onze website: www.dethermen2.nl.

Deel deze pagina