Seniorencollege

14
januari 2021

Seniorencollege

Seniorencolleges over mensenrechten

Te oud om te leren? Volgens ons kan dat niet! Speciaal voor nieuwsgierige 55-plussers organiseren wij in deze koude januarimaand en tijdens de lockdown een corona proof online college met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Studentdocent Floris vertelt u graag meer over zijn studie Mensenrechten.

Revolutie!

Liberté, Egalité, Fraternité - het is misschien wel de meest bekende leus in de geschiedenis. We duiken de geschiedenis in en bespreken de Franse Revolutie. Waarom kwam men in opstand tegen koning Lodewijk XVI? En hoe verhoudt zich dat met de bestorming van het Amerikaanse congresgebouw op 6 januari j.l.?

Gewoon thuis op de bank

Dit college is gewoon thuis op de bank te volgen. Hiervoor is alleen een laptop, smartphone of tablet nodig. Van ons krijg je vooraf alle benodigde informatie én we zijn tijdens het college telefonisch bereikbaar als iets niet helemaal werkt.

De colleges zijn voor iedereen toegankelijk en zowel los als in een reeks te volgen. Leergierig? Doe dan mee! Tijdens de interactieve lezing is er veel ruimte om vragen te stellen en mee te denken.

Deel deze pagina