Grijze Jager Dag

15
mei 2021
  • ALPHEN AD RIJN
    Archeonlaan 1

Grijze Jager Dag

Naar aanleiding van de adviezen van het RIVM betreft het coronavirus, heeft Alphen aan den Rijn ook een aantal richtlijnen opgesteld m.b.t. evenementen en activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Zaterdag 15 mei geopend van 9.00 - 18.00 uur

Ben jij fan van de Grijze Jager-boeken van John Flanagan en lijkt het je leuk je voor één dag in de wereld van Halt, Will en Maddie rond te lopen? Ga dan naar de Grijze Jager Dag 2021.

Net als voorgaande jaren staat Archeon deze dag helemaal in het teken van de Grijze Jager. Je kunt onder andere boogschieten, zwaardvechten en vuur maken – net als een echte Grijze Jager. Bezoek ook het kampement van de Vikingen, zij geven diverse demonstraties en bieden hun koopwaar aan. Daarnaast zijn er diverse shows, zoals de Grijze Jager Theatershow in de Arena, de roofvogelshow en het spectaculaire riddertoernooi.

Ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten in teamverband worden gespeeld. Aan het einde van de dag strijden de beste teams tegen elkaar om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is.

Archeon hoopt jou daar natuurlijk ook te mogen ontmoeten.

Bekijk hier ook de website van de Grijze Jager

Deel deze pagina