Zin in Zondag - Digitaal Intiem Theater Kan digitaal theater de intimiteit van de live-ontmoeting oproepen?

16-22
januari 2022
Prijs gratis

Wat is DIT?

Met het online project DIT (Digitaal Intiem Theater) onderzoekt The100Hands samen met filmmaakster Eva Sjerps hoe digitaal theater toch de intimiteit van de live-ontmoeting kan oproepen. Niet als vervanging van het live contact, maar als oefening om bij stil te staan.

DIT kan je verwachten

Verteller Jasper Džuki Jelen nodigt je uit om actief je eigen ervaring vorm te geven! DIT begeleidt je aandacht naar waar je op dat moment bent, hoe je je voelt en welke betekenis je daaraan geeft. Je wordt door middel van vragen, verhalen en opdrachten uitgedaagd om de omgeving en voorwerpen af te tasten en deze aanraking op een nieuwe manier te beleven.

DIT is hoe het werkt

Tussen 16 t/m 22 januari kan je thuis online de voorstelling streamen op een door jou gekozen moment. Reserveer je ticket en krijg voor 16 januari een code toegestuurd waarmee je van 16 t/m 22 januari kan inloggen op de site van The100Hands en de voorstelling gratis kan beleven.

Over The100Hands

The100Hands is een professioneel dans-/performane gezelschap uit Breda onder leiding van Mojra Vogelnik Škerlj en Jasper Džuki Jelen. Samen maken zij fysieke, interactieve voorstellingen, waarbij verbinding centraal staat.

Zin in Zondag

In 2021 organiseert de Bibliotheek een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.

Deel deze pagina