Expositie Alphoto

19 oktober - 15 januari 2020

Expositie Alphoto

Naar aanleiding van de adviezen van het RIVM betreft het coronavirus, heeft Alphen aan den Rijn ook een aantal richtlijnen opgesteld m.b.t. evenementen en activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Fotoclub Alphoto exposeert tot half januari in de foyer van Parkvilla. Van de ruim 50 leden die fotoclub Alphoto telt, exposeren 32 fotografen. Het betreft de foto's die de leden instuurden voor de Alphoto Jaarwedstrijd 2019, vandaar de titel: Het Beste van Alphoto. De leden die exposeren beoefenen diverse stijlen binnen de fotografie. Zo zijn er portretten te zien, maar ook landschappen, abstracte foto's, dierenfoto's, straatfoto's, reisfoto's en macro's. Een expositie die meer dan een bezoekje waard is!

De expositie past in het streven van Alphoto om de inwoners van Alphen en omgeving enthousiast te maken voor fotografie als kunstvorm.

De expositie is van ma t/m do te bezoeken van 9.30 tot 22.00 u, vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. Zaterdag van 19.00 tot 22.00 uur en op zondag tijdens filmuren.

De deelnemende fotografen zijn: Hans ter Hoek, Marianne de Ruijter, Pim Bakker, Rob IJsselstein, Anet Terra, Bert de Wit, Bert Noorbeek, Ellen van der Maat, Erik Brouwer, Fons Bitter, Fred Peters, Frederiek van der Linden, Guido Brand, Henk Langerak, Jaap van der Linden, Jan Neeleman, John Bonnet, Kees Borst, Kees Wenting, Kors de Bruin, Leo van Zanten, Mariëtte van Heijningen, Mirjam Terhoeve, Nicole van As, René Schouten, Rieni Stolwijk, Rob Spaans, Yvonne Huijsmans, Rein de Lange, Richard Stavleu, José Bruijsten en Thérèse Obers.

Deel deze pagina