Kinderprogramma Voorjaarsvakantie bij Parkvilla

20-28
februari 2021

Kinderprogramma Voorjaarsvakantie bij Parkvilla

Kinderprogramma Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie start 20 februari en kinderen hoeven zich niet te vervelen. Wij hebben namelijk een afwisselend digitaal programma samengesteld voor alle leeftijden. Genoeg te doen dus!

Online cursus Dansmix

Voor swingende kids van 6-10 jaar start in de vakantie de korte online-cursus Dansmix. In deze cursus komt een mix van de verschillende dansstijlen aan bod, zoals ballet, jazz, modern, dansimprovisatie en zelfs een klein uitstapje naar streetdance. De cursus Dansmix Online is geschikt voor kinderen met en zonder ervaring en is ideaal om te proeven van alle dansstijlen die bij Parkvilla worden gegeven. Ga naar aanmelden

Online kinderfilms

Maar liefst vijf verschillende kinderfilms staan klaar in het online Picl filmhuis. Van het kleine Sioux jongetje in de spectaculaire animatiefilm Yakari (6+) tot Jackie en Oopjen (6+), een vrolijke familiefilm over de stoere Jackie en een schilderij dat tot leven komt. Verdere titels zijn: Calamity (6+), winnaar van de juryprijs voor beste kinderfilm van Cinekid 2020, een oogstrelende ode aan het klassieke Italiaanse sprookje Pinocchio (9+) en The Secret Garden (6+), een avontuurlijke familiefilm van de makers van Harry Potter en Paddington.

Online theatervoorstellingen

Parkvilla staat bekend om de leuke familievoorstellingen. Nu kunnen de kids thuis genieten van poppentheater, muziektheater, bewegingstheater en verteltheater. Er is voor ieder wat wils. De voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar wisselen elkaar af.‚Äč Dagelijks zijn er online drie theatervoorstellingen te zien. Kaartverkoop is via de website www.vakantietheater.nl

Workshop 3D landschap

Heb je creatieve vingers? Doe mee met de workshop 3D landschap.

Gratis Energizers

Ook hebben we Energizers voor meer plezier en energie. Deze kun je gratis kijken wanneer je maar wilt:

•Muziek tekenen | Wist je dat je ook muziek kunt tekenen? Bij deze korte energizer ga je daarmee aan de slag.

•Dierendans | Beweeg net zoals de dieren. Beweegt zoals een grote olifant, een piepklein muisje of als een sierlijke vogel door de lucht.

Deel deze pagina