Silent Movie Project Boskoop Historische foto's en filmbeelden van Boskoop

20-21
april 2022
Prijs 12,50 euro
  • Flora Boskoop
    Parklaan 4
    2771 GB
    BOSKOOP

Silent Movie Project – Boskoop Vertoond

‘The Silent Movie Project: Boskoop Vertoond’ laat een selectie van historische foto’s en filmbeelden van Boskoop zien die live begeleid worden op het al even historische theaterorgel in het Floratheater. Componist Stephan Graf von Bothmer heeft inmiddels meet dan 1.000 zwijgende films begeleid, waaronder klassiekers als Metropolis, Nosferatu en vele bekende slapsticks. Schrijver Gé Vaartjes geeft commentaar bij de beelden, die verzorgd zijn door grafisch ontwerpen Pim Oxner.

Een eenmalige en unieke filmervaring in en over Boskoop.

Informatie en kaartverkoop
Ticket: € 12,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20 en 21 april 2022, 20.15 uur

Vooralsnog is de kaartverkoop gesloten. Dit omdat het nog niet duidelijk is hoeveel personen er in de zaal mogen in April 2022. Zodra hier meer over bekend is en er zijn nog kaarten beschikbaar, dan komt de kaartverkoop weer online.

Jouw avond uit compleet maken?
Grand Café Roos eten & drinken is de perfecte start van jouw avond uit. Het Grand Café is inpandig gelegen en de gehele dag geopend. Wil je een tafel reserveren voor het diner voorafgaand aan de Sound of Silence? Dat kan telefonisch via 0172-766048 of per mail aan roos@floraboskoop.nl. Je kunt dan aangeven dat je naar de Sound of Silence gaat, zodat wij de tijdsplanning in de gaten kunnen houden. Uiteraard is het Grand Café ook na afloop geopend voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.

Klik hier voor onze menukaart en online reserveren.

Deel deze pagina