TTFolk presenteert singer-songwriter Eric DeVries

23
september 2022
Prijs 15 euro
  • Stg Vrijetijdscentr De Ridderhof
    Arie Hogenespad 1
    2396 WJ
    KOUDEKERK AD RIJN

Trouble Tree Folkconcerts is een non-profit folkclub in Koudekerk aan de Rijn, midden in het groene hart van de Randstad. Jaarlijks organiseren we acht tot tien concerten. Op ons podium vind je folk, blues, singersongwriters en wereldmuziek, onder het motto eerlijke muziek voor luisterende oren.

Op 23 september organiseert TT folk een concert van singer-songwriter Erik Devries. Devries is een van Nederlands meest vooraanstaande Americana singer-songwriters. Zijn derde solo CD Close to Home krijgt lovende recensies. Devries wordt vergeleken met grootmeesters als Guy Clark en Rodney Crowell en het album wordt steevast tot de beste Americana uit Nederland gerekend. Hij laat voor het eerst van zich spreken in de jaren ’90 als frontman van het Amsterdamse The Big Easy. In 2004 verschijnt zijn solo debuut CD Little of a Romeo.

Reserveringen

Alle concerten kosten € 15,00. Voor het reserveren van plaatsen kun je bellen met Hans op 071 341 4647 of mailen naar ttfolk@hotmail.com.

Aanvang en Locatie

Het podium staat in de gezellige Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk aan den Rijn. De concerten beginnen rond half negen. De zaal is open vanaf acht uur. Via de website ttfolk.nl vind je adresgegevens en route.

Deel deze pagina