Netwerkconferentie De Drie Culturele Codes voor culturele instellingen en kunstenaars in Alphen aan den Rijn

25
februari 2022
13:00 - 17:00

Netwerkconferentie voor culturele instellingen, stichtingen, verenigingen en kunstenaars/performers uit Alphen aan den Rijn.

Save the date! Op vrijdagmiddag 25 februari organiseert cultuurplatform KHABBAZ een netwerkconferentie over de Drie Culturele Gedragscodes: Governance Code Cultuur, Code Diversiteit & Inclusie en de Fair Practice Code. De Codes zijn onderdeel van de gemeentelijke kunst- en cultuurvisie 2021-2030. Maar wat houden ze in, en waar loop je tegenaan bij de uitvoering? Dit alles kom je te weten tijdens deze middag: vol actuele kennis, speeddates met landelijke experts en gelegenheid voor onderlinge uitwisseling en ontmoeting. Bomvol inspiratie om met de codes aan de slag te gaan.

De aftrap wordt gedaan door cultuur- en mode-activist Janice Deul. De in Alphen opgegroeide Janice Deul heeft het platform Diversity Rules opgericht en is landelijk spreker over dit thema. Er zijn speeddates en presentaties over ‘goed bestuur en ‘een eerlijke beloning’ met experts van Cultuur+Ondernemen, en een interactieve workshop over het thema diversiteit & inclusie door Stichting Kasuaris.

Het programma wordt zo ingestoken dat het voor culturele stichtingen en verenigingen van alle formaten en alle disciplines interessant is. Directies, bestuursleden, medewerkers, vrijwillige organisatoren en kunstenaars zijn van harte uitgenodigd.

Programma & aanmelden

Datum en tijd: Vrijdag 25 februari, 13:00 – 18:00 uur. Programma & Locatie (fysiek of digitaal, afhankelijk van de geldende maatregelen) worden nader bekend gemaakt.

Wil je van een plek verzekerd zijn, mail dan naar: info@khabbaz.nl o.v.v. deelname (gratis) aan de netwerkconferentie: de 3 Codes.

Foto: Janice Deul (Fotografie: Roger Neve)

Deel deze pagina