Wildpluksafari

26
augustus 2022

Zomer editie, verzorgd door Carla Glorie

Elk seizoen geeft ons de producten die we op dat moment nodig hebben. De zomer staat voor uitbundigheid. De dagen zijn langer, we zijn meer buiten. We worden geprikkeld door de geuren en kleuren, warmte en verschillende smaken van bloeiende bloemen en zoete vruchten. Tijd om de zomer te plukken!

Over de wildpluksafari's
Word jij ook 'wild' enthousiast van het idee dat je in de natuur van alles te eten kunt vinden? En ben je benieuwd welke planten je kunt inzetten als EHBO-kruid? Ga dan met Carla Glorie mee op pad door het voedselbos!

Al wandelend door het Irenebos (voorheen Park Zegersloot Noord) ontdek je welke planten veilig zijn om te eten, thee of zalf van te maken. Carla leert je wat je van de planten kunt maken en laat je ook iets proeven. Natuurlijk krijg je het recept mee naar huis.

Het jaar rond wildplukken
Je kunt elk seizoen meedoen met een Wildpluksafari op:

Vrijdag 4 maart - Winter
Vrijdag 13 mei - Lente
Vrijdag 26 augustus - Zomer
Vrijdag 7 oktober - Herfst

Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan hieronder je plek voor een of meer safari's!

Over Carla Glorie
Carla Glorie is natuurvoedingskundige en heeft een passie voor duurzaam en gezond eten. Met haar bedrijf De Dansende Boom organiseert ze (kook)workshops, moestuincursussen, themawandelingen en schooltuinlessen. Ook is ze voorzitter van Slow Food Groene Hart.

Deel deze pagina