Harrie neemt de benen Jon van Eerd e.a.

28
mei 2022
20:15 - 22:35
  • Theater Castellum
    Rijnplein 1-3
    2405 DB
    Alphen aan den Rijn

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties.

Dé leukste komedie van het seizoen!

In HARRIE NEEMT DE BENEN krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

HARRIE NEEMT DE BENEN is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen.

★★★★★ - Theater.nl

★★★★ - Ilovetheater.nl "De gehele voorstelling is het een wervelwind van dolkomische kapriolen van Jon, niets is hem te gek. De wisselwerking met Joey, Arie, en Margo is echt subliem"

"Dat Van Eerd een hartstochtelijk theaterdier is, blijkt in Harrie neemt de benen weer eens overduidelijk. Vooral zijn timing is meesterlijk." - Scenes.nu


Deze voorstelling is verplaatst van 27 januari naar 28 mei 2022. Kaarthouders zijn geïnformeerd.

Deel deze pagina