Alphens Restaurantweek najaar 2021

28 oktober - 07 november 2021
- 22:00

“Ober, mag ik de rekening?” Tja, en dat is tijdens de Alphens Restaurantweek eigenlijk best een aangename verrassing. Een meergangenmenu voor 25, 30 of 35 euro per persoon. En dat elke dag, elf dagen lang. Nee, niet in een cafetaria, maar in één van de 23 deelnemende Alphense restaurants. Dus met stoelen, tafels, een grote keuken en een professionele bediening.

Twee keer per jaar, in maart en oktober, kan iedereen smikkelen en smullen tegen een mooie prijs. De deelnemende restaurants serveren tijdens de Alphens Restaurantweek een menu dat uit minimaal drie gangen bestaat, maar sommige restaurants pakken zelfs uit met meerdere gangen of optionele tussengerechten. Alle etablissementen willen goede sier maken, dus stellen de chef-koks hun mooiste gerechten samen.

De Alphens Restaurantweek is een landelijk initiatief dat een aantal jaar geleden in Alphen aan den Rijn werd geïntroduceerd door het lokale online nieuwsplatform Alphens.nl. Online worden in zo’n week enkele duizenden couverts gereserveerd, goed voor tienduizenden euro’s omzet. Het gevolg: volle restaurants en een vrolijke, culinaire sfeer. #AlphenHapt!

Deel deze pagina