Jubileumconcert 40 jaar Danny Oosterman dirigent van DSS 40 jaar Danny Oosterman dirigent van Fanfareorkest Door Samenwerking Sterk

28
november 2021
Prijs Gratis toegankelijk

Het fanfareorkest van DSS staat al 41 jaar onder leiding van dorpsgenoot en dirigent Danny Oosterman. Dit zal groots gevierd worden middels een prachtig jubileumconcert.

Het Jubileumconcert kent een fantastisch programma ter ere van het jubileum van Danny maar ook ter ere van het fenomeen Fanfareorkest in alle facetten die dit fenomeen kent. Tijdens dit concert zal de première zijn van ‘A Ruby Fantasy’. Dit werk is speciaal geschreven voor dit 40-jarig jubileum door Rob Goorhuis. Verder zullen sopraan Judith Weusten en Trompettist Thomas Piet ieder solo maar ook in duet begeleid door het fanfareorkest een aantal bijzondere werken ten gehore brengen.

Het concert vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk, Noordeinde 24 in Aarlanderveen. De deuren gaan om 14.00 uur open en het concert zal om 14.30 uur beginnen. Toegang is gratis.

Na afloop van dit concert is er de mogelijkheid om Danny Oosterman persoonlijk te feliciteren tijdens een receptie in het Dorpshuis, Dorpsstraat 53 te Aarlanderveen.

De dan geldende COVID-maatregelen zijn van toepassing.

Deel deze pagina