Massada in Adventskerk

Massada in Adventskerk

08
maart 2019

Wie de naam Massada hoort of ziet weet al snel waar het over gaat. Latijns-Amerikaanse ritmes, percussie-rock of latin-rock. In de jaren zeventig is de Molukse band zeer populair, ze borduren voort op de succesvolle latin-sound van Carlos Santana en voorzien deze van een smakelijk oosters tintje. Nummers als Sajang-É, Arumbai en Sibu-Subu zullen ongetwijfeld in het aangepaste repertoire van deze avond gespeeld worden.

 “In het afgelopen jaar waren er al geluiden dat Massada in de Adventskerk zou komen optreden. We wisten alleen niet precies wanneer. Nu kunnen we eindelijk bekend maken dat het doorgaat en de kaartverkoop gestart is!” aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting. 

De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed. “We zijn als stichting zeer verheugd dat enthousiaste Alphense bedrijven onze stichting spontaan benaderen om mooie activiteiten voor de lokale gemeenschap en ook daarbuiten te organiseren in de Adventskerk. Zonder hen is het niet mogelijk om zulke mooie dingen te doen. Zo ook met dit concert,” zegt De Kruijf.

De kaartverkoop is gestart en loopt uitsluitend via Alphens.nl. Entreeprijs is € 20,- per persoon. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om circa 22:30 uur. Er is een pauze.

Deel deze pagina