Zegerplasloop

Zegerplasloop

11
november 2018

Zondag 11 november start een nieuw seizoen van de Zegerplasloop met de 158ste editie van deze  hardloopwedstrijd door het Zegerslootgebied. Ook dit seizoen zijn er weer 3 wedstrijden rond de Zegerplas met de start en finish op de vernieuwde baan van AAV’36.

Tijdens de Zegerplasloop kun je meedoen aan een hardloopwedstrijd in een gemoedelijke sfeer en kun je jezelf uitdagen of meten met andere lopers. Er is de mogelijkheid om te kiezen uit 4 verschillende afstanden (5, 10, 15 en 20 km) en het parcours bestaat uit een kleine ronde van 5 km en een grote ronde van 10 km en is grotendeels autovrij. Er zijn verschillende drankposten op het parcours en leden van de EHBO, verkeersregelaars en vrijwilligers van AAV’36 zetten zich in om de loop in goede banen te leiden. Voor de jeugdige lopers is er een 400m (t/m 7 jaar) en 1000m (8 t/m 13 jaar) welke volledig op de baan wordt gelopen en bij de finish ligt er een mooie herinnering klaar.

Ook dit seizoen is er weer een compact programma en start de 1e loop (400m) om 10:10 en de laatste loop (5km) start om 11:20. De laatste lopers zullen rond 13:00 binnen zijn. Inschrijven kan in de kantine van AAV’36 of online via onze website. Online inschrijven is goedkoper en je startnummer ligt dan klaar op de wedstrijddag.

Alle informatie over het parcours, starttijden, afstanden en inschrijven is te vinden op onze website www.zegerplasloop.nl

Deel deze pagina