Feel Your Heart: yoga op een magische plek

Feel Your Heart: yoga op een magische plek

  • Hazerswoude-Dorp
    Dijkgraafweg 14

Wat valt er te beleven: In de wandel- en belevingstuin bij Boomkwekerij en Buitenplaats aan de Dijkgraafweg combineert Lonneke Lamers de aangename rust en ruimte van Rietveld met lessen in diverse soorten yoga. De wandeltuin is voor iedereen open om er in alle rust en stilte te genieten van de natuur en de kunst. Deze tuin, een ‘magische plek’, met een eigen ‘microkosmos’, leent zich uitstekend voor rust en bezinning: een weldaad voor lichaam en geest in deze jachtige wereld. Lonneke biedt privé- en groepslessen, in onder meer mantra zingen, mindfulness en ademtherapie.

Bereikbaarheid: Voor fietsers en wandelaars goed toegankelijk via de knooppuntenroutes.

Bijzonderheid: In de tuin staat een yurt, een van oorsprong Mongoolse nomadentent, waarin de lessen worden gegeven.

Arrangementen: Op afspraak kun je in de yurt je geest laten verwennen met yoga, mindfulness en mantrazingen.  De helende klanken zorgen voor ruimte en verbinding met jezelf, op een meditatieve manier. Lonneke stelt in overleg programma’s voor de hele dag samen, ook voor weekends of retreats, voor groepen tot 12 personen. Combinaties met wandelingen in de tuin en/of varen.  

Eten en drinken: In de wandeltuin kan ieder in de zomer zelf een kopje koffie of thee maken. Wie deelneemt aan bijeenkomsten in de yurt of een training, krijgt ook een vegetarische lunch of thee met taart.

www.feelyourheart.nl

Deel deze pagina