Jeu de Boer: toegangspoort tot Vaardorp Rietveld

Jeu de Boer: toegangspoort tot Vaardorp Rietveld

  • Hazerswoude-Dorp
    Galgweg 5

Wat valt er te beleven: Bij recreatieboerderij Jeu de Boer is Het Rietveld op allerlei manieren actief te ontdekken. Samen met kinderen, familie, collega’s, vriendengroep, school of wat voor gezelschap dan ook.  Boerengolf, boerenbowlen, boerenspellen, Jeu de Boeren, Kloten langs de sloten en diverse workshops zorgen voor urenlang plezier. Jeu de Boer is ook gewoon lekker genieten op het terras terwijl de kinderen spelen op het erf.

Bereikbaarheid: Jeu de Boer is prima bereikbaar per fiets of wandelend, per auto of openbaar vervoer: bushalte op loopafstand. Er is volop parkeergelegenheid. Vanuit Toeristisch Overstap Punt Jeu de Boer kunnen via fiets- en wandelknooppunten mooie tochten worden gemaakt.

Bijzonderheid: De landelijke langeafstandswandelroute LAW 16, het Romeinse Limespad, loopt over het land van Jeu de Boer.

Eten en drinken: Van april tot oktober eenvoudige horeca; in de Knoejerie kunt u terecht voor diverse happen en dranken. Lunch en diner in overleg en in combinatie met andere activiteiten mogelijk. 

Arrangementen: Deze boerderij vormt de toegangspoort naar Vaardorp Rietveld, te bereiken via een eigen wandel- en/of fietsroute, E-choppertocht of GPS-tocht ‘Kale Greet’, of met een Jeu de Boerarrangement zoals ‘Klotsen en Kloten’ of ‘Kicken en Klotsen’. https://www.jeudeboer.nl/activiteiten/kloten-langs-de-sloten

Voor meer informatie: www.jeudeboer.nl

Deel deze pagina