Parkvilla

Parkvilla

  • ALPHEN AD RIJN
    Cornelis Geellaan 2

Praktische informatie
Goed bereikbaar met OV
Parkeergelegenheid

In verband met het Coronavirus is Parkvilla t/m 6 april gesloten. 

Lees verder

 

Parkvilla sluit t/m 18 november haar deuren voor publieksactiviteiten in verband met het Coronavirus voor filmhuis, theater en curssusen.

In het Filmhuis, de mooie bioscoop bij Parkvilla is een wekelijks wisselend aanbod van kwaliteitsfilms. Het Theater biedt een bijzonder aanbod van muziek, cabaret, toneel, colleges en familievoorstellingen. Er worden meer dan 80 creatieve cursussen voor alle leeftijden geboden door ervaren, enthousiaste en deskundige vakdocenten. Parkvilla biedt tal van mogelijkheden om deel te nemen aan kunstzinnige activiteiten. Parkvilla richt zich op álle inwoners van jong tot oud binnen Alphen aan den Rijn en omstreken. Parkvilla is een levendige, culturele ontmoetingsplek in een prachtig, karakteristiek, monumentaal pand in Alphen. 

Daarnaast organiseert Parkvilla:

  • Parkkunst -het grootste cultuurfestival van Alphen aan den Rijn- wordt georganiseerd door Parkvilla op Koningsdag. Jaarlijks bezoeken rond de 25.000 mensen dit festival met een kunstmarkt, muziekplein, kinderactiviteiten en (straat)theater!                                
  • Overige activiteiten, zoals kunstreizen, excursies, cultuurparticipatie- en andere projecten.

Parkvilla is onderdeel van het samenwerkingsnetwerk BOOST. En werkt daarnaast samen met diverse organisaties zoals Alphen Beweegt, Nieuwe Muziekschool Alphen en Jeugdtheaterhuis.

 

Deel deze pagina