Theetuin ’t Woutje: weelderige tuin aan het water

Theetuin ’t Woutje: weelderige tuin aan het water

  • Hazerswoude-Dorp
    Burg. ten Heuvelhofweg 83

Wat valt er te beleven: Deze theetuin is een ongedwongen plek om even uit te rusten van fiets- of wandeltocht en te genieten van allerlei lekkernijen bij thee of koffie of lunch. Kinderen kunnen heerlijk spelen in deze ruime tuin. ’t Woutje is ook startpunt voor diverse avonturen in Rietveld. Rondvaarten met de schouw om de verhalen van Vaardorp Rietveld te horen vertellen door een gids; fiets- of wandeltochten naar naburige tuinen, spelactiviteiten in de buurt. Gezelschappen die een feestje willen vieren, kunnen hier terecht voor een scala aan activiteiten in de directe omgeving, gecombineerd met lekker eten en drinken. 

Bereikbaarheid: De theetuin staat goed aangegeven en is eenvoudig te bereiken met fiets of te voet; er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s.

Bijzonderheid: De tuin wordt gerund door Kees en Hermine; zij zorgt voor de menukaart en hij heeft de tuin helemaal zelf ontworpen.

Arrangementen: Een dagdeel of dag feest vieren met vrienden, collega’s, familie: allerlei combinaties van activiteiten in Rietveld, met eten, zijn in overleg te boeken. Bij voorbeeld een vaartocht met authentieke schouw met gids, wandel- en fietstocht met geschiedenis van het gebied.

Eten en drinken: Van een heerlijk gebakje bij de thee of koffie tot lunchen, high tea, barbecue, hapjes en drankjes.

www.theetuintwoutje.nl  

Deel deze pagina