Verblijflocaties

Verblijflocaties

  • Hazerswoude-Dorp
    Rietveld 11

Camping Polderflora: een groene oase

Camping Polderflora is voor kamperen en verblijf in chalets open van april tot november. Dit natuurlijk ingerichte terrein van zo’n 3 hectare groot grenst aan natuurgebied De IJsvogel. De 35 kampeerplekken en 3 houten chalets zijn verdeeld over 4 speels aangelegde velden.  

De boerderij is niet meer als zodanig in gebruik, maar het boerderijgevoel is er wel: rondscharrelende kippen, dieren in een dierenweide, een authentieke hooiberg. Het bijzondere aan deze camping is de unieke combinatie tussen stad en platteland: Polderflora ligt midden in de polder, maar toch dicht bij de stad.

Bereikbaarheid: Prima voor fietsers, wandelaars, auto’s. Aangesloten bij Fietsers Welkom; parkeergelegenheid voor auto’s van kampeerders.

www.polderflora.nl

Lena’s Hoeve: slapen aan het water

Bij Lena’s hoeve, een melkveebedrijf, zijn 3 comfortabele appartementen voor elk 3 personen te huur, aan de Rietveldse vaart. Dus met volop vis- en vaarwater

www.lenashoeve.nl/verhuur/

De Groene Kathedraal: slapen in De Pastorie

Bij de sfeervolle Groene Kathedraal kan overnacht worden in het vakantiehuisje ‘De Pastorie’, mét boot. Het huisje kan rechtstreeks worden geboekt  via Conny (06-29534030), of via https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/ of www.airbnb.nl

De Groene Kathedraal, Burgemeester Ten Heuvelhofweg 36, Hazerswoude-Dorp

Slapen bij Boomkwekerij en Buitenplaats

In deze rustgevende kunst- en bezinningstuin is een rolstoelvriendelijk vakantiehuis te huur en kan overnacht worden in het Bed & Breakfast.

www.boomkwekerijenbuitenplaats.nl

Overnachten bij Klein Giethoorn

Klein Giethoorn heeft drie 2-persoons B & B-kamers, met eigen ingang en elk een vlonder aan het water.  Ook kan er overnacht worden in vakantiehuis De Oude Speeltuin, voor 2 tot 4 personen. Met kano, roei- of fluisterbootje.

www.kleingiethoorn.nl

Tuin van Epicurus

Tussen de boomkwekerijen ligt een kleinschalige natuurcamping met 15 ruim opgezette plekken en twee houten huisjes met eigen keuken en badkamer. Op deze accommodatie staan privacy en comfort voorop. Alle campingplaatsen grenzen aan het water en elke twee plekken delen samen een eigen toilet en douche.

www.tuinvanepicurus.eu

Boerderij Maria’s Lust

Deze boerderij van ruim een eeuw oud ligt in de weilanden, aan de rand van Alphen aan den Rijn. Op de plek van de voormalige stallen, boenhoek en zomerhuis zijn drie comfortabele appartementen gebouwd. Allemaal een eigen terras, met weids uitzicht.

https://www.mariaslust.nl/NL/appartementen.html

Bij Rietveld 20

Is via Vrienden op de fiets, https://www.vriendenopdefiets.nl een particulier overnachtingsadres te boeken voor mensen die op de fiets of wandelend onderweg zijn is. Bijvoorbeeld voor de Romeinse Limesroute of het Romeinse Limespad voor wandelaars.

Bed + Bootje aan het Rietveld

Op een eilandje aan Rietveld 15, geschakeld aan de woning van de eigenaar, ligt een idyllisch vakantiehuisje voor maximaal 2 personen. Het huisje is vanaf de parkeerplaats in een paar minuten te bereiken met het bootje.

https://www.huisjetehuur.nl/Vakantiehuis/Nederland/Zuid-Holland/Hazerswoude-dorp/Bed-Bootje-Aan-het-Rietveld-10476

Deel deze pagina