Eerste keer

Eerste keer

Er is zoveel te doen in en rond Alphen aan den Rijn. Er valt van alles te beleven. Deze website laat je alle mooie plaatsen en plekken zien die je gezien moet hebben. Van Aarlanderveen tot Zwammerdam.

Nog nooit in Alphen aan den Rijn geweest? Dan zal de eerste keer uw verwachtingen overtreffen. De laatste decennia stonden hier bol van de vernieuwingen, op allerlei fronten. Het heeft ertoe geleid dat het de bewoners en de bezoekers aan niets ontbreekt. Er zijn recreatiegebieden waarin natuur, water en vertier centraal staan. En attracties als Archeon en Avifauna. Er is veel horeca, geen werelds gerecht ontbreekt. 

Voor het eerst naar Alphen aan den Rijn?
Trek hiervoor gerust een paar dagen uit. Wij denken, nee weten zeker, dat uw eerste keer niet uw laatste keer zal zijn. Er zijn vijf winkelcentra en meer dan tien kleinere centra, met grote ketens en ambachtelijke winkels. De gemeente heeft een dynamische bevolking die de naam ‘Alphen aan den Rijn’ naar grote hoogte stuwt. Je kan het hele jaar door erop uit in Alphen en omstreken. En wat te denken van een cultuurhistorie die meer dan twintig eeuwen terug gaat. En een sierteeltsector die toonaangevend is in de wereld. Dat en meer, heel veel meer.

Meer ontdekken?
Dat kan in het bewaarnummer #AlphenOndekt. In dit magazine ontdek je de mooiste plekjes en leukste uitjes in en rond Alphen aan den Rijn. Nu er langzamerhand steeds meer mogelijk is én veel mensen kiezen voor een vakantie in eigen land, zijn we ervan overtuigd dat dit magazine website bijdraagt aan - om te beginnen - een mooie zomer. Maar uiteraard kan je het hele jaar door erop uit in Alphen en omstreken. Kijk op deze website voor actuele ontwikkelingen. Maar raadpleeg vooral ook de website van de plek of het evenement, waar je heen wilt.

Deel deze pagina