Eerste keer

Eerste keer

Nog nooit in Alphen aan den Rijn geweest? Dan zal de eerste keer uw verwachtingen overtreffen. De laatste decennia stonden hier bol van de vernieuwingen, op allerlei fronten. Het heeft ertoe geleid dat het de bewoners en de bezoekers aan niets ontbreekt.

Er zijn recreatiegebieden waarin natuur, water en vertier centraal staan. En attracties, met Archeon en Avifauna bovenaan. Er is veel horeca, geen werelds gerecht ontbreekt. Er zijn vijf winkelcentra en meer dan tien kleinere centra, met grote ketens en ambachtelijke winkels. De gemeente heeft een dynamische bevolking die de naam ‘Alphen aan den Rijn’ naar grote hoogte stuwt. Mede door die mensen gaat er bijna geen week voorbij zonder aansprekend publiek evenement. En wat te denken van een cultuurhistorie die meer dan twintig eeuwen terug gaat. En een sierteeltsector die toonaangevend is in de wereld. Dat en meer, heel veel meer.

Voor het eerst naar Alphen aan den Rijn? Trek hiervoor gerust een paar dagen uit. Wij denken, nee weten zeker, dat uw eerste keer niet uw laatste keer zal zijn.

Deel deze pagina