Theater Castellum

Theater Castellum

  • Alphen aan den Rijn
    Rijnplein 1-3

Praktische informatie
Goed bereikbaar met OV
Nabij parkeren
Rolstoeltoegankelijk

Lees verder

 

De 750 bezoekers zijn met stomheid geslagen. Uit een box waarin normaal gesproken hooguit één volwassen persoon past, stappen vier wulpse dames. Dat kan niet! Onmogelijk! Of kan het toch wel? Maar hoe dan? De haren van Hans Klok wapperen naar achteren terwijl het verbouwereerde publiek hem een staande ovatie geeft.

Een paar dagen eerder stond Youp van ’t Hek nog datzelfde podium en er zijn dit theaterseizoen meer vermaarde cabaretiers die hun opwachting komen maken: Jochem Myjer, Najib Amhali, Bert Visser, om er maar een paar te noemen. Ze treden op in de grote zaal, net als Hans Klok. Wat logisch is, want ook al maak je de zaal twee keer zo groot, hun voorstellingen zijn standaard uitverkocht.

Theater Castellum heeft echter nog een zaal, een kleinere zaal. De artiesten die daar optreden zijn vaak minder bekend, maar niet minder goed. Daar, in die zaal, ontdek je het talent dat je nog niet kende.

Met dagelijks podiumacts van vermaarde artiesten uit binnen- en soms ook buitenland is Castellum een absolute trekpleister in het Alphense centrum. Musicals, cabaret, bands, toneel, de jaarlijkse presentatiegids bevat alle ingrediënten, zodat iedereen aan zijn trekken komt.

 

Deel deze pagina