#Alphen Marketing geeft samen met vier bureaus gezicht aan Alphen Marketing

#Alphen Marketing geeft samen met vier bureaus gezicht aan Alphen Marketing

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van #AlphenMarketing, die door een unieke samenwerking van vier bureaus in Alphen aan den Rijn is opgepakt.

Vraagstelling
Hoe verbeter je de naamsbekendheid en het imago Alphen aan den Rijn, binnen én buiten de gemeente? En hoe zorg je ervoor dat zowel inwoners als ondernemers van Alphen aan den Rijn hun gemeente waarderen, er zelfs trots op zijn? Bedenk dat de oplossing mensen met elkaar verbindt. Dat mensen betrokken raken met elkaar én met Alphen aan den Rijn.

Oplossend vermogen
De oplossing is gevonden in een samenwerking tussen #AlphenMarketing en vier gerenommeerde Alphense bureaus, waarin elk bureau een van de doelgroepen voor zijn rekening neemt. Steeds met de ingezette koers van #AlphenMarketing en het in toenemende mate bekend wordende #AlphenLinkt, de verbindende factor in Alphen aan den Rijn, als uitgangspunt.

Sera verzorgt de webredactie en verdere doorontwikkeling van AlphenLinkt.nl – dé website die verbindt en informeert met onder meer een complete UIT-agenda, de ‘hotspots’ en uitgebreide informatie over de recreatieve mogelijkheden in Alphen aan den Rijn.
Scrambled Ads zal zich gaan richten op de Alphense ondernemer en de promotie van het Alphense ondernemersklimaat en Buro Toob houdt zich bezig met campagnes ter promotie van het Alphense centrum als aantrekkelijk winkelgebied voor zowel de Alphense inwoners als de inwoners uit de regio.
Tot slot, VRHL Content en Creatie richt zich op de verbinding van de Alphense bevolking met Alphen aan den Rijn en geeft gezicht aan de recreatieve en toeristische aspecten die Alphen rijk is.

Periodiek vind overleg plaats onder regie van #AlphenMarketing over de voortgang en afstemming van de plannen, zodat alles goed op elkaar aansluit, linkt en er een versterkende werking vanuit gaat. Bovendien, alles wat gemaakt wordt, van drukwerk tot fotografie, maar ook specifieke expertise die ingezet moet worden, wordt uitbesteed aan een uiteenlopend palet van bedrijven binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Ook dat is verbinding, kortom heel #AlphenLinkt in Alphen aan den Rijn!

Deel deze pagina