#AlphenLinkt stuwt het Zomerspektakel naar grote hoogte ...!

#AlphenLinkt stuwt het Zomerspektakel naar grote hoogte ...!

Alphen aan den Rijn, 29 mei 2018 – Het Zomerspektakel in Alphen aan den Rijn is een driedaags evenement in het weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni. Het evenement is bedoeld voor jong en oud. Gedurende deze drie dagen is er een uitgebreid programma met spectaculaire optredens te bewonderen; met zaterdag- en zondagavond gratis optredens van uiteenlopende artiesten. Zondagavond staat BLØF op het programma.

Verbinding en Merkwaarden
Het evenement sluit enorm goed aan bij de merkwaarden van Alphen Marketing. Samenwerkend, pragmatisch, volhardend, betrokken, initiatiefrijk, actief en gemoedelijk. “De kracht van Alphen zit in de verbinding” zegt Daniël Othman, Citymarketeer bij Alphen Marketing. “Er valt hier zo veel te beleven en te ontdekken en dat laten we tijdens het Zomerspektakel, een toonaangevend evenement wat gemiddeld bezocht wordt door zo’n 60.000 bezoekers, goed zien”. 

#AlphenOntmoet elkaar bij de #Zappelin!
Het Zomerspektakel vormt daarom dé ontmoetingspek voor Alphenaren en niet Alphenaren. Het laat bezoekers opgaan in al het moois dat Alphen te bieden heeft. Door het succes van de afgelopen edities en een ervaren organisatie is dit bij uitstek het ideale festival om elkaar te ontmoeten. 

#Zappelin
Bezoekers kunnen elkaar dit jaar ontmoeten onder de levensgrote inflatable zappelin van AlphenLinkt in de vorm van de bekende hashtag! Rondom deze chillzone en op de grote schermen op het terrein van het Zomerspektakel kun je volgen wat er op het festival gebeurt. Ook bezoekers die (nog) niet aanwezig zijn worden zo verbonden.

“Dit evenement draagt bij aan het positieve imago van Alphen aan den Rijn, de samenwerking tussen verschillende organisaties, vrijwilligers en de gemeente, maakt dit een prachtig mooi evenement voor het publiek”.

Ook de Alphense zendmast straalt mee. Met een spektakel van kleuren op de zendmast is de verbinding met het Zomerspektakel compleet. Dinsdagavond is al een voorproefje te zien van dit kleurenspektakel.

Het complete programma van het Zomerspektakel 2018 is te vinden via www.alphenlinkt.nl. Tijdens het Zomerspektakel zijn wij te volgen via Facebook, Instagram, Twitter en SnapChat.

 

Deel deze pagina