Terrasweer

pak jij ook de eerste zonnestralen mee?

Bezoek de heerlijke terassen van

- NJOY Coffee & brunch
- Proto
- De Stadsherberg
- Buck Boskoop
- Sunset Beachbar Alphen

Het HierisALPHEN Magazine

valt op je deurmat

Het vierde magazine van HierisALPHEN is uit. Sinds afgelopen maandag 25 maart werd het gratis verspreid door de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Heb jij m niet ontvangen? Het magazine is in openbare gelegenheden zoals de bibliotheek, het gemeentehuis en verschillende supermarkten af te halen. Heel veel lees plezier!

50 & 65 FIT

50 & 65 FIT

door Alphen vitaal

- Koreaans zelfverdediging - Baek Yong Kwan
- Bootcamp of kickboksen -  Fort Alpha
- Petanque - ACP Les Pointeurs
- Respect en kameraadschap - Rugby Club Alphen
- Moderne Linedance - Alphense Dansschool
- De kracht van karakte - Genwakai Kobayashi
- Functioneel fitness 55+ - ZilverFitness bij CrossFiit Limes
- Solo dance fit - Aquarijn i.s.m. De Vos
- Old time dance - I'm in Motion & Hou Vast
- Fit & run - AV'47 Boskoop
- Bewust bewegen 55+ - PhemiaMove

Een nieuw tijdperk

Een nieuw tijdperk

voor Tennisclub TEAN

Velen onder ons hebben genoten van een potje tennis bij TEAN in Alphen aan den Rijn. Gelegen naast het bospark, staat TEAN bekend als de meest gezellige tennisvereniging van de stad. TEAN, wat staat voor Tennis En Anders Niet, is een begrip in de Alphen.

Alphense David uit MAFS

Alphense David uit MAFS

was 6 weken getrouwd

De indrukwekkende kijkcijfers van maar liefst 1 miljoen per aflevering, heeft David Stok uit Hazerswoude-Dorp zichzelf tot een ware bekende Alphenaar gemaakt. De afgelopen tijd is een emotionele, maar leerzame periode geweest voor de 35-jarige David.

Rondje meer

Rondje meer

met een heerlijke tussenstop

Pasen is de perfecte tijd om een heerlijk Alphens rondje meer te lopen en langs het water te genieten van de Sunset High Tea.

Volg ons

op instagram en facebook

Volg jij ons al op instagram en facebook? Daarop staan de allerlaatste nieuwsverhalen van onze ondernemers en bewoners. Gewoon doen!

@HierisAlphen

Thijs en Eric

Thijs en Eric

Brengen Padel naar Alphen

Toen Thijs twee jaar geleden op vakantie was in Spanje, waar padel al zeer populair is, raakte hij direct enthousiast over de sport toen hij zelf begon te spelen. Samen met zijn vriend Eric werd hij geïnspireerd om ook in Alphen padelbanen aan te leggen. Ondanks enkele uitdagingen is het uiteindelijk gelukt om dit te verwezenlijken.

Restaurant Proto

Restaurant Proto

De parel aan den Rijnkade

Bij Proto geniet je van hoogwaardige lunch- en dinerervaringen, waar ontspanning samengaat met aperitivo en bijzondere wijnen. Dagelijks kun je binnen in het prachtige restaurant of buiten op het zonnige terras genieten. Na het diner of tijdens de middaguren kun je tevens ontspannen met heerlijke cocktails & bites!

Voedselbos Benthuizen

Voedselbos Benthuizen

pluk en proef wandeling

Aan de rand van Benthuizen is een weiland omgevormd tot voedselbos met bomen, struiken en planten waarvan je kunt eten. Heb je zin in zo’n Pluk & Proefwandeling daar?

Lees het Hier is ALPHEN magazine

Nu ook online!

Heb je het magazine niet ontvangen? Lees dan nu de online versie. Heb jij ook interesse om in het volgende nummer te adverteren, of heb jij een mooi verhaal te vertellen of andere leuke tips? Neem dan contact op via redactie@hierisalphen.nl met onze redactie. 

Lees het magazine

Even er tussenuit

Verhalen uit en over Alphen