In de volle breedte

In de volle breedte

Alphen aan den Rijn mag van mij echt gezien worden. In de volle breedte, omdat Alphen aan den Rijn in de mix uniek is. Strategisch gelegen midden in de Randstad, midden in het Groene Hart, omringd door dorpen, met een mooi, compact en gezellig stadshart, dat steeds meer af is en vorm begint te krijgen, met een rijk scala aan voorzieningen en omringd door een prachtig groen en recreatief buitengebied. Daar wordt een mens toch gelukkig van!

Die veelzijdigheid maakt Alphen een unieke plek om te wonen, te werken en te recreëren. Met ruim 400 evenementen per jaar kun je met recht zeggen dat Alphen heel actief en initiatiefrijk is. Niet alleen dit aantal, maar in het bijzonder ook de wijze waarop diverse evenementen, door goed en lokaal samen te werken, tot stand komen. Dit vind ik heel sterk en bijzonder. Ik denk dan bijvoorbeeld aan het zomerspektakel waaraan ik, en velen met mij, veel plezier heb beleefd. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het Vakantiespel, dat ik dit jaar voor het eerst als ouder van dichtbij heb meegemaakt. Hierbij was ik enorm onder de indruk van het professionele niveau, waarmee dit wordt georganiseerd.

Als marketeer voor de gemeente Alphen aan den Rijn vind ik dat we echt best vaker mogen beseffen en uitdragen hoe leuk het hier eigenlijk is. Dat is precies wat deze site voor ogen heeft. De mooie kant van Alphen aan den Rijn tonen.

 

Daniël Othman

Deel deze pagina