Zomercampagne “#AlphenOntdekt” van start

Zomercampagne “#AlphenOntdekt” van start

Ontdek de mooiste plekjes en leukste uitjes in en rond Alphen aan den Rijn

Vandaag, dinsdag 7 juli, lanceert Alphen Marketing de zomercampagne #AlphenOntdekt. Een campagne die erop gericht is om zowel bezoekers als onze inwoners Alphen aan den Rijn te laten ontdekken. 

#AlphenOntdekt magazine
Er is zoveel te doen in en rond Alphen aan den Rijn. Er valt van alles te beleven. En dat is precies waar het nieuwe #AlphenOntdekt magazine over gaat. Het vertelt over alle plaatsen en plekken die je gezien moet hebben. Van Aarlanderveen tot Zwammerdam. Het geeft tips en leuke ‘weetjes’. Lees in het magazine bijvoorbeeld over dat rondje Zegerplas. Over vogels spotten bij het Spookverlaat. Hoe je teruggaat in de tijd bij Archeon. Naar de Molenviergang of langs verschillende natuurgebieden fietst. Hoe je langs de kwekerijen van Boskoop vaart. Of in Avifauna een spannende vogelshow meemaakt.

Nu er langzamerhand steeds meer mogelijk is én veel mensen kiezen voor een vakantie in eigen land, zijn we ervan overtuigd dat dit magazine bijdraagt aan - om te beginnen - een mooie zomer. Uiteraard kan je het hele jaar door erop uit in Alphen en omstreken. Alphen Marketing sluit hiermee aan op zowel de regionale #watkaninhetgroenehart als de landelijke campagne #hiermoetjezijn.

Kijk op AlphenLinkt.nl voor actuele ontwikkelingen. Maar raadpleeg vooral ook de website van de plek of het evenement, waar je heen wilt.

Op Alphenlinkt.nl/magazine kun je het magazine direct digitaal lezen en vind je tevens de adressen waar een 'echt' exemplaar op te halen is.

Deel deze pagina