Over VVV

Over VVV

  • Alphen aan den Rijn
    Aarkade 10

VVV Alphen aan den Rijn

Adres Bibliotheek,  Aarkade 10 (naast Aarhof/centrum)

Telefoon: (0172) 42 44 21

E-mail: balie@vvvalphenaandenrijn.nl

 

2022 Openingstijden Stichting VVV Alphen aan den Rijn: U bent van harte welkom op:

Maandag van 13:00 tot 16:00 uur

Dinsdag/zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Zondag gesloten

De VVV-kantoren ontvangen u graag!

We kunnen en mogen er weer op uit. Zoek je een sfeervolle bed & breakfast? Wil je shoppen, de omgeving ontdekken, golfen, wandelen, fietsen of lekker eten? Kom dan naar VVV Alphen aan den Rijn voor meer informatie! Het ideale startpunt van een bezoek aan onze gemeente. Een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers staat klaar om je over de vele bezienswaardigheden en de mooiste routes te vertellen. Ook voor tips over verborgen pareltjes kun je hier uitstekend terecht.

2022 Limes-jaar

Dit jaar staat in teken van de Romeinen en de Limes-route. Je komt steeds meer punten in de omgeving tegen, die refereren aan deze periode. Zo staat sinds kort Rufinus bij de Swaenswijkbrug. Een Cananefaat (vroeger: Kaninefaat), die in die tijd aan de lage zijde woonde. Bij de Maximabrug komen nog drie beelden. Dat zijn Antonia met haar dochter Livia (burgers) en de Romeinse legionair Aurelius.

Wil je op een speelse manier meer leren over de Limes en de Romeinen, koop dan het Romeinse Limes kwartet bij de VVV. Daar vind je ook nog een aantal interessante informatiedragers.

De medewerkers voorzien je graag van ideeën voor uitstapjes, een plattegrond en nog veel meer.

Een gastvrije groet, VVV Alphen aan den Rijn

VVV Boskoop

VVV Boskoop

Deel deze pagina