Nieuw Talent Orkest - samen muziek maken

Zonder muzikale ervaring een blaas of slagwerkinstrument leren bespelen en samen muziek maken? Dat kan bij het Nieuw Talent Orkest. Na een succesvolle eerste editie van het Nieuw Talenten Orkest Aarlanderveen geeft muziekvereniging DSS hier een vervolg aan. De inschrijving is inmiddels geopend.

Treed in de voetsporen van de eerste pioniers

Bij het Nieuw Talent Orkest staat plezier voorop. Muzikale ervaring is niet nodig. Je maakt tien weken lang kennis met een geweldige nieuwe hobby, in een ontspannen, sociale sfeer. Je werkt in 10 repetities toe naar een heus concert. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen, er zijn ervaren muzikanten die je helpen en de muzikale begeleiding is in handen van Alexis Artavanis. Een deelnemer van het eerste Nieuw Talent Orkest: "Natuurlijk is het begin spannend, maar als je dan met elkaar het concert geeft, dan is dat zo mooi." 

Meld je aan

Op 6 april start het Nieuw Talent Orkest. Als deelnemer kun je kiezen uit de volgende instrumenten: bugel, trompet, euphonium, saxofoon, trombone of hoorn. Ook slagwerk is mogelijk. De eerste kennismaking met het instrument en de overige muzikanten zal zijn op zaterdag 6 april, waarna op 8 april de repetities beginnen. Aanmelden kan tot 30 maart. 

Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar de website van DSS